Treningssamlinger høst/ vinter 2023

Postet av Ålesund Ju Jitsu Klubb den 5. Okt 2023

Treningssamlinger høst/vinter 2023

Det blir arrangert noen treningssamlinger i regi JJN-Ju Jitsu tilsluttede klubber og andre samarbeidspartnere som for eksempel World Kobudo (WKF) som vi er en del av.

Vi anbefaler selvfølgelig alle arrangement vi poster, men en tur til Trondheim er stort sett overkommelig for de fleste, og selvfølgelig vår egen samling i begynnelsen av desember som er sterkt anbefalt. 😊

Husk! Du velger selv hvor mange dager du ønsker å være med på under ett arrangement...

 

20. – 22. OKTOBER

Ju Jitsu Mania – Trondheim Ju Jitsu Klubb

En trivelig gjeng med dyktige instruktører fra Trondheim inviterer oss til samling. Anbefaler denne turen og bli bedre kjent med trønderne og andre Ju Jitsu klubber i Norge.

Lenke til Arrangementet:
Ju Jitsu Mania | Facebook

 

8. NOVEMBER

Treningssamling med Kyoshi Bill Gatchell, 7.dan - Sarpsborg

Sentrum Kampsport - Sarpsborg får besøk av Kyoshi Bill Gatchell, 7.dan fra Canada i november. Bill er en gammel venn av JJN og er en fantastisk dyktig instruktør. Dersom noen ønsker å ta turen. Kontakt Ålesund Ju Jitsu for påmelding.

Lenke til Arrangement:
 
Mer info her...


17. – 19. NOVEMBER

Euro Budo Festival 2023 – Maison Des Sports, Frankrike

Arangør er World Kobudo med blant annet Alain Sailly som besøker oss hvert år. Dette er toppen av kampsport arrangement i Europa og anbefales på det sterkeste å ta del i om du har mulighet. Her er det bare topp instruktører fra hele verden, inkludert Norge med blant annet Rune S. Henriksen som dere får møte i Ålesund i begynnelsen av desember.

Lenke til Arrangementet:
Euro Budo Festival

 

1. – 2. DESEMBER

Vintersamling med Ålesund Ju Jitsu

Dette er vår egen treningssamling som også er åpen for andre JJN-Ju Jitsu tilsluttede klubber som ønsker å delta. To topp instruktører fra JJN Ju Jitsu og de øverste mentorene for klubben vår. Må vel sies også at dette er noen av de dyktigste instruktørene innen Ju Jitsu her i landet. Vi anbefaler på det sterkeste at alle som kan deltar. 😊

Lenke til Arrangementet:
Vintersamling Ålesund

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.